Nog twee nachtjes slapen
Lieve allemaal!
Dit is waarschijnlijk het laatste berichtje voordat ik weg ga.. Nog maar 2 nachtjes slapen.. Nou ja, waarschijnlijk maar één! Want dat laatste nachtje zal ik toch niet kunnen slapen van de spanning!
Allereerst wil ik nog even het volgende met jullie delen. Van de Pelgrimshoeve in Zoetermeer heb ik nog een donatie gehad, € 1200,- om precies te zijn! En enorm bedrag! Samen met het geld wat ik al bij elkaar had, heb ik nu € 2310,- bij elkaar! Ik wil mijn nicht Agnes dan ook erg bedanken dat ze mijn project als goed doel heeft ingebracht. Zij werkt als vrijwilliger bij de Pelgrimshoeve. Zie ook hun website: www.pelgrimshoeve.nl
Dan nog even het volgende: Jullie kunnen mijn belevenissen en de belevenissen van de groep waarmee ik reis volgen op de website van Edukans: www.edukans.nl Vanuit de hoofdpagina ga je in het linkermenu naar → onderwijsexpeditie → reisverslagen → Ethiopië 2010 B. Wij hebben zelf namelijk geen beschikking over internet. Wanneer het lukt en de verbinding het toe laat, worden er stukjes van ons door onze reisbegeleider op de site geplaatst. Ik houdt in Ethiopië natuurlijk wel een verslag bij. Dit zal ik als ik terug ben uittypen en hierop plaatsen. En natuurlijk ook de foto's!
Vandaag ga ik nog even op zoek naar een cadeautje voor de student waar ik in Ethiopië mee samen ga werken. En nog even de aller, allerlaatste dingetjes kopen die mee moeten op reis!
Oh ja, we kregen nog afgelopen week nog een mail, daarin stond het volgende: ‘Groep B: stromend water is niet gegarandeerd'. Ik ben benieuwd! En ondanks deze mededeling, heb ik er echt ontzettend veel zin in! En ben ik vooral erg nieuwsgierig naar wat mij allemaal te wachten staat!
Liefs, Vera
Hoi lieve Vera,
Wat een super donatie heb je gehad, echt heel fijn!!!
Geniet van je verblijf daar, en ik kijk uit naar je reis verslag.
Ben heel benieuwd naar je belevenissen daar.
Heel veel succes met alles daar, en goede reis!!
liefs Annemieke
Lieve Vera,
Wat nog een superdonatie zo vlak voor vertrek!
Bij deze wens ik je hele fijne trip en ga genieten van alles wat je ziet, doet en meemaakt!!!!
Liefs mam.
Een supergift!!! Geweldig!
Ik wens je nog twee hele goede nachtrusten in Nederland.
Al slaap je niet, zo rust je wel. (een wijsheid van mijn opoe)
Een hele goede reis en een fijne tijd in Ethiopië.
Ik ga je reisverslag zeker volgen.
Groeten,
Kea
Lieve Vera,
Heel veel plezier en doe je voordeel er mee,
Fijn dat je zoveel geld hebt gekregen.Als je je alleen zult voelen bedenk dan, waar je ook bent, dat er Eén is die altijd met je meegaat.Vertrouw op Hem.
Liefs van ons uit julianadorp. Siep en Catrien. Dag
Geweldig idee van Agnes en een super mooie gift waar jullie veel mee kunnen doen.
Ook ik kijk uit naar je reisverslag, maar je moet er eerst nog naar toe en morgen vlieg je weg en gedachten zijn er velen die met je mee vliegen
Een geweldige reis en tot horens. Liefs Tante Nies
Zie je nu wel Vera, "Alles sal regkom", OK dat is Zuidafrikaans, maar toch.
Wij hopen dat er veel goeds wordt gedaan met het fantastische eindbedrag. Wij wensen je veel succes, goede stage en vooral ook heel veel plezier
Hartelijke groet
Gineke en Henk J.
Ik heb genoten van de vele foto's en reisverslagen.
Een goede terugreis
Liefs tante Nies